Over Jantine

Hi, ik ben Jantine, 27 jaar en een echte levensgenieter. Ik ben opgegroeid in een dorpje in het Noord- Hollandse westfriesland.

Van jongs af aan ben ik graag in de breedste zin van het woord bezig met de natuur. In huis moeten er zoveel mogelijk natuurlijke materialen terug komen en vind ik het leuk om met de styling bezig te zijn. Voor duurzame producten en kleding speur ik urenlang op het web en als ik een aantal dagen vrij ben, ga ik het liefst naar een mooie cabin middenin de natuur.

Werk
Na de middelbare school, ben ik naar een academie gegaan en heb daar een opleiding gevolgd en deze met succes afgerond. Sindsdien ben ik fulltime aan het werk. Mocht je willen weten wat ik precies doe, stuur me even een berichtje en dan vertel ik er graag meer over.

Mijn werk brengt veel met zich mee. Daardoor vind ik het fijn om in mijn vrije tijd bezig te zijn met bloggen, sporten en koken. Naast mijn eigen blog, schrijf ik voor het online magazine Travelgirls. Deze dingen zorgen er voor dat ik alles goed in balans kan houden.

Liefs, π’₯𝒢𝓃𝓉𝒾𝓃𝑒 ☽


κœ±α΄€α΄α΄‡Ι΄α΄‘α΄‡Κ€α΄‹Ιͺɴɒᴇɴ