jantinedewit
Overlap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Purchase Now

Flickr Stream

Wat te doen voor mijn 30e

Afgelopen december heb ik 27 kaarsjes uitgeblazen. Ik ben 27 jaar, sta in de bloei van mijn leven, heb een leuke baan en maak mooie reizen. Ik zal niet te hard van stapel gaan, maar ik besef toch wel een beetje dat ik richting de 30 ga. En voor die tijd wil ik toch een aantal dingen gedaan hebben.

De afgelopen jaren heb ik al veel dingen gedaan die misschien bij een ander nooit op hun bucketlist zouden staan. Ik ben met (toen nog voor mij) een onbekende meid naar Italïe gaan liften, een maand alleen in Azië gaan backpacken, gaan skinny dippen en met mijn opa van 85 jaar in een luchtballon ingestapt. Toch zijn er nog een aantal dingen die ik graag zou willen doen.

Nou, daar gaan we;
Voor mijn 30e….

1. heb ik een reis naar Lapland gemaakt
Een midweek naar Lapland gaan om een hondensleetocht te doen, slapen in een cabin met een haardvuur waar we ons aan kunnen opwarmen en het noorderlicht spotten. Dit reisje zie ik he-le-maal zitten en staat dan ook bovenaan mijn lijstje.

2. woon ik in een huisje mét tuin
Ik heb ervaren hoe het is om in een appartement te wonen, maar ik heb een tuintje gemist. ’s Ochtends de deur open zetten, naar buiten lopen en de dag beginnen met een kop koffie in de zon, och wat kan ik dat toch waarderen!

3. ben ik nog 1 x de boksring in geweest
Een paar jaar geleden heb ik voor de laatste keer een partij gebokst en ergens kriebelt het toch nog ergens om nog 1 x naar een wedstrijd toe te werken. Als ik de voorbereiding kan combineren met zowel werk als privé, gaan we er voor en ga ik mijn eigen verwachtingen overtreffen!

4. Mijn PADI duikbrevet halen in Azië.
Ondanks dat ik angst heb om zo diep het water in te gaan, wil ik toch graag deze angst overwinnen om al het moois te kunnen bewonderen van de onderwaterwereld. En waar kan het beter dan in Azië?


don’t wait for opportunity, create it