jantinedewit
Overlap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Purchase Now

Flickr Stream

4 x cadeautips voor een verjaardag

Elk jaar keert het weer terug, verjaardagen. Hoewel ik er zelf nooit problemen mee heb om een wensenlijstje te maken, weten familie en vrienden soms niet wat ze moeten vragen. De komst op verjaardag of een envelopje met geld vinden ze dan voldoende, maar hier ga ik niet mee akkoord. Ik heb nagedacht wat ik zelf leuk vind om te krijgen en heb vanuit daar onderstaande lijstje gemaakt met cadeautips. Wat zijn de dingen die jij graag zou willen krijgen?


Tip 1:
Planten. Hier kan je er geen genoeg van hebben in je huis en is eigenlijk voor elke gelegenheid leuk om te geven. Hetzelfde geldt voor een mooi boeket. Ook als je niet op verjaardag kan komen, kan je tegenwoordig een prachtig boeket laten opsturen. Zelf heb ik ervaring met The Colvinco. Op de website kan je uit diverse collecties kiezen en precies aanvinken wanneer en waar je de verse bloemen bezorgd wilt hebben.

Tip 2:
Een persoonlijk kado. Dit kan in de vorm zijn van een mooie foto van jullie samen in een lijst of bijvoorbeeld een edelsteen die helemaal bij de jarige past.

Tip 3:
Hoe fijn is het om met je beste vriendin op de bank onder het genot van een glas wijn en een plank vol met hapsiesnapsies te genieten van een gezellige filmavond? Ga eens naar een winkeltje in de buurt die delicatessen uit de eigen omgeving verkopen. Koop vervolgens een houten serveerplank waarop je de lekkernij kan zetten en pak het in met doorzichtig folie. Het is leuk om te geven en je hebt gegarandeerd een leuke avond samen.

Tip 4:
Het allerleukste om te geven vind ik geen kado maar tijd. Tijd in de zin om samen op pad te gaan en herinneringen maken. Ik ben dan ook graag op zoek naar uitjes en activiteiten die ik mijn vrienden kado kan geven. Dit kan zijn in de vorm van een lunch tot een dagje ontspannen in een mooi wellness resort.

Heb jij nog andere cadeautips? Laat het me in een comment weten.

liefs, Jantine

2 Comments

 • Monique Buurman

  Hallo Jantine,

  Met plezier heb ik je tips gelezen. Ik probeer ook persoonlijk een cadeautje te kiezen. Ik slaag vrijwel altijd in de wereldwinkel, omdat het in onze omgeving de cadeauwinkel is met eerlijke artikelen. Voor het bedrag dat ik in gedachten heb, kan ik vaak iets origineels vinden.

  Opmerkingen goed bedoeld:
  De foto van de ballonnen vind ik naar mijn mening eigenlijk niet meer kunnen vanwege de milieu belasting.
  Het wordt bezorgd is als voltooid deelwoord met een d in plaats van een t.

  Hartelijke groeten Monique

 • Jantine De Wit

  Hi Monique,
  Leuk dat je je best doet om een persoonlijk kado te vinden voor iemand bij de Wereldwinkel en daarmee meteen kiest voor een eerlijk product.
  Wat betreft de ballonnen, ik maak bewuste keuzes in het dagelijks leven welke producten ik gebruik en welke kleding ik koop. Er zijn tegenwoordig ook biologisch afbreekbare ballonnen te koop.

  liefs, Jantine

Post A Comment