jantinedewit
Overlap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Purchase Now

Flickr Stream

Olaplex herstelbehandeling Cosmo Hairstyling Ijmuiden

Zwemmen in de zee en zonnen op witte stranden. Klinkt dit niet als het perfecte zomerplaatje?
Je smeert je meerdere keren in op zo’n dag om je huid te beschermen, maar de zon kan ook ons haar en de hoofdhuid beschadigen. Je haar wordt gedurende de warme dagen aan het zoute water, gloor en de zon blootgesteld. Hierdoor droogt je haar uit en kan het (geverfde) haar zelfs verkleuren.

Tijdens mijn reis in september door Vietnam, werd mijn haar zo droog dat ik er zelfs dreadlocks in kreeg. Ik kwam kwam er bijna niet meer doorheen met mijn borstel en plaatste een paniek bericht op mijn social media.

Gelukkig zag Cosmo hairstyling Ijmuiden dit bericht langskomen op en nodigde mij uit om na de vakantie langs te komen in de salon in Ijmuiden om een Olaplex herstelbehandeling te ondergaan.

Wat is Olaplex?

Olaplex is de nieuwste techniek om het (geverfde) beschadigde haar weer sterk en gezond te maken. Olaplex herstelt de haarbruggen waardoor er geen haarbreuk meer is. De producten zijn helemaal vegan en bevatten GEEN phtalaten, oliën, polymeren en siliconen.

De behandeling bestaat uit meerdere stappen. Stap 1 en 2 worden in de salon gedaan, stap 3 is optioneel voor thuis.  Stap 3 doe je 1 x per week in je haar en biedt continue bescherming tegen schade.

Ik was bang dat er een heel stuk van mijn haar afgeknipt moest worden, maar de meiden van Cosmo weten het zo te herstellen dat dat nergens voor nodig was. Na de Olaplex behandeling en het knippen van mijn puntjes, zag mijn haar er weer gezond en glanzend uit.

Bedankt Cosmo Hairstyling Ijmuiden jullie kunnen toveren!


Een Olaplex behandeling kan trouwens ook heel goed helpen bij droog haar in de  winter. Ben je benieuwd geworden en kan jouw haar een behandeling gebruiken?

Neem dan een kijkje op Cosmo hairstyling Ijmuiden of bel 0255 510 554 om een afspraak te maken.